VÄLKOMMEN!
Du får en introduktion i det moderna veganska köket. Fokus ligger på vinterns råvaror och hur du med olika tillagningssätt och smaksättning kan laga härlig vegansk vintermat för både vardag och fest. Att du värnar om djur och natur och den egna hälsan kommer på köpet. Vegansk mat blir också mer och mer aktuell med tanke på de klimatproblem vi står inför. Välkomna till en skön helg med god mat i Hälsingland!
TID OCH PLATS
5-7 eller 12-14 december 2014 (välj tillfälle)
STF Vandrarhem Edsbyn
LEDARE
Josefin Torp, har arbetat som kökschef och kock på några av Sveriges bästa vegetariska restauranger.
PRIS
2950 kr inklusive helpension
Enkelrumstillägg 75 kr/natt
STF-rabatt 50 kr/natt
PROGRAM
Fredag
17:00 Samling, fika
18:00 Introduktion och presentation.
19:30 Gemensam middag
Lördag
08:30 Frukost. Tillfälle till promenad eller vila.
10:00 Vegansk matlagningskurs
12:00 Lunch
13:30 Vegansk matlagningskurs
15:00 Fika
15:30 Vegansk matlagningskurs
18:30 Middag.
Summering av dagen under middagen
Söndag
08:30 Frukost. Tillfälle till promenad eller vila.
09:00 Utevistelse
10:00 Vegansk matlagningskurs
12:30 Lunch. Kursavslutning och summering vid lunchen
15:00 Hemfärd